2 εξωφυλλο

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης σας καλωσορίζει και πάλι στη σειρά με podcast σε συνεργασία με το GRDiscovery.

H σειρά podcast του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης θα εμπλουτίζεται σε μηνιαία βάση με νέο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό ηχητικό υλικό για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο νέο μας επεισόδιο, εξετάζουμε τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. Τα κείμενα των εκφωνήσεων έχουν συνταχθεί από ειδικούς επιστήμονες και συνεργάτες-εθελοντές του Κέντρου μας με την επιμέλεια και αρχισυνταξία της ομάδας του Κέντρου.

Το podcast  #02 “Ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε.” εκφωνήθηκε από την Κατερίνα Ομουρίδου, σε κείμενο Ελισάβετ Σαββίδου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να ενημερώνεστε με έγκυρη πληροφόρηση για όλα τα θέματα της Ε.Ε. και της ζωής μας ως Ευρωπαίοι πολίτες. Θα βρείτε εκεί τα εκπαιδευτικά podcast του Κέντρου αλλά και τα επεισόδια EUROPE NEXT που παρέχουν ενημέρωση για νέες πολιτικές, αποφάσεις, νομοθεσίες, αλλά και δράσεις της Ε.Ε., επισκέψεις πολιτικών της Ε.Ε και πολλά άλλα στην Κεντρική Μακεδονία και ολόκληρη την Ευρώπη.