6.2.24

Με χαρά το Κέντρο μας άνοιξε τις πόρτες του Μέγαρου Μακρίδη (ΟΚ!Thess, Κυδωνιών 2) για να καλωσορίσει σε μία διά ζώσης συνάντηση τους μαθητές της Α’ και Β΄ Λυκείου του Αριστοτελείου Κολλεγίου την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν μία βιωματική, διαδραστική εκδήλωση με βάση τις Ευρωεκλογές και τα οφέλη που απολαμβάνουν οι νέοι όλων των κρατών-μελών από την Ευρωπαϊκή τους ιθαγένεια.

Η εκδήλωση χαιρετήθηκε από την επικεφαλής του Κέντρου, κ. Όλια Παναγιωτοπούλου, και την συνεργάτη, κ. Κατερίνα Ομουρίδου, και την σκυτάλη πήρε η εθελόντρια και alumni του Αριστοτελείου Κολλεγίου, κ. Γεωργία Λιακάκη, για την παρουσίαση σχετικά με τα οφέλη των νέων στην Ε.Ε..

4a1f6ddf E32b 4bc3 80ea 3a70263bde1c

Η βιωματική δράση για τις Ευρωεκλογές συντονίστηκε στη συνέχεια από εκπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων με θερμή συμμετοχή των μαθητών και ενδιαφέρων διάλογο.

 

Ca06689f 13df 47cb A0c2 B0d10bed5c82

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς. κ. Παπαχρήστου και κ. Ιακωβίδη, τους μαθητές και τους συνεργάτες μας για μία εξαιρετική εμπειρία με πρόσφορη συζήτηση και ενθουσιώδη συμμετοχή!