11.09 επαψυ

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η δράση με τίτλο «Βάζουμε γκολ στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό».

Η ομάδα της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση @epapsy_gr ΠΝΟΕΣ_SKG μαζί με ποδοσφαιριστές/τριες του Άρη, του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν ένα μίνι αθλητικό-ενημερωτικό δρώμενο μοιράζοντας έντυπα και ενημερώνοντας τον κοινό της ΔΕΘ για τις δράσεις της μονάδας. Στόχος ήταν η ορθή ενημέρωση του κοινού για την ψύχωση και η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού για άτομα που παρουσιάζουν ψυχωσικό επεισόδιο.

Η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες που βιώνουν για πρώτη φορά ψυχωσικό επεισόδιο, όπως και στις οικογένειές τους. Ο σκοπός της λειτουργίας της μονάδας είναι να απευθυνθεί με την πολυκλαδική ομάδα της στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες ανάγκες που μπορεί να παρουσιάσει ένα άτομο με πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο.IMG 2265

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση των Μονάδων Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το ενημερωτικό έντυπο εδώ.

 

 

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.