IMG 20230911 173643 Scaled

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης- ΚΕΔΗΘ συνδύασε την τεχνολογία Green Screen και τη θεματική “Αθλητισμός” και κάλεσε τους φίλους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 10 της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα να φωτογραφηθούν. Το λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης που χρησιμοποίησε η ομάδα Infinity Greece παρήγαγε μια μοναδική εικόνα με βάση τις λέξεις κλειδιά που έδιναν οι συμμετέχοντες, φέρνοντας με παιγνιώδη τρόπο στο προσκήνιο τις δυνατότητες του εργαλείου και ανοίγοντας τη συζήτηση για τις ψηφιακές δεξιότητες στο πλάισιο του Έτους Δεξιοτήτων 2023.

Κατά τη διάρκεια της δράσης φωτογραφήθηκαν περισσότεροι από εκατό συμμετέχοντες όλων των ηλικιών σε φωτογραφίες που περιλάμβαναν προσφιλή αθλήματα ή τόπους άθλησης.

Για λόγους ευθυγράμμισης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι φωτογραφίες δε δημοσιεύονται εδώ,  είναι, όμως, στη διάθεση των συμμετεχόντων. Μπορείτε να απευθύνεστε στην ομάδα του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης- ΚΕΔΗΘ στο europedirect.thessalonikis@gmail.com και η ομάδα μας θα σας τις αποστείλει άμεσα.