δεθ αφισα

Το EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη – ΚΕΔΗΘ συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 10 της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σας προσκαλεί στις δράσεις του: 

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 17:30-20:30, Αθλητισμός στην Ε.Ε: Selfies με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Στήνουμε μια οθόνη green screen και, με τη βοήθεια τεχνολογίας ΑΙ,  οι επισκέπτες του περιπτέρου  φωτογραφίζονται με θεματικές φόντου της επιλογής τους, σχετικές με τη συμπερίληψη και τον αθλητισμό!

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 19:00-20:00, Βάζουμε γκολ στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό-Ομάδα έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση ΠΝΟΕΣ

Η ομάδα της Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση ΠΝΟΕΣ_SKG μαζί με γνωστούς ποδοσφαιριστές/τριες της πόλης μας θα πραγματοποιήσουν ένα μίνι αθλητικό-ενημερωτικό δρώμενο μοιράζοντας έντυπα και ενημερώνοντας τον κοινό της ΔΕΘ για τις δράσεις της μονάδας. Στόχος  είναι η ορθή ενημέρωση του κόσμου για την ψύχωση και η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού για άτομα που παρουσιάζουν ψυχωσικό επεισόδιο.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, 17:30-20:30, Φέρε την Παρέα σου, Φωτογραφήσου και Μάθε για το SOTEU!

Οι επισκέπτες διασκεδάζουν με το φωτογραφικό θάλαμο που στήνει το Κέντρο μας και ενημέρωνονται μέσω QR code για το State of the Union (SOTEU)- τον λόγο που εκφωνεί ετησίως η Πρόεδρος της ΕΕ, όπου και περιγράφεται η Κατάσταση της ΕΕ, οι προτεραιότητες και οι στόχοι της.

 

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 19:00-20:30, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών: Πρεμιέρα Ντοκιμαντέρ!

Στο πλαίσιο της  εκστρατείας EUBeachCleanup 2023,  προβάλουμε ταινία τεκμηρίωσης μικρού μήκους με θεματική τις καθαρές ακτές, με υλικό και πλάνα από την ανάλογη δράση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος 2023.