Logo Erasmus Plus Flag 2

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης, κατόπιν θετικής αξιολόγησης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο «Σχέδιο Μαθητικής Κινητικότητας Ατόμων Βασικής Δράσης 1 (ΚΑ1)»  του τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Προγράμματος Erasmus+ 2021-2027 με το έργο που τιτλοφορείται:

«Καινοτόμες Μέθοδοι Φροντίδας: Η Εξέλιξη της Τεχνολογίας για τη Φροντίδα των Ατόμων με Αναπηρία», σε συνεργασία με το ERCI – Educational, Research & Consultancy Institute της Λεμεσού (Κύπρος) ως φορέα υποδοχής.

 χωρίς τίτλο 7 600x315                                                                              Logo ERCI 2

 

Το έργο θα λάβει χώρα την περίοδο 2022-23 και οι συμμετέχοντες –  εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής και άτομα με αναπηρία από τις δομές της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. – θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Κύπρο και να επιμορφωθούν από τον E.R.C.I. σε θέματα τεχνολογίας και μεθοδολογίας που αφορούν την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών στα Άτομα με Αναπηρία, καθώς και να εξοικειωθούν σε ευρωπαϊκό περιβάλλον με τις καινοτομίες σε θέματα προσβασιμότητας, φροντίδας και αποτελεσματικότερης ένταξης στην ευρύτερη κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή των ΑμεΑ.

 

Logo ΙΚΥ 2 600x558                                                                     Logo Erasmus 2                                                                              Logo European Commision EL 2 600x415