Kdap 3

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης προς υλοποίηση της υπ΄αριθμ. 65/11-05-2022 (ΑΔΑ:60Φ6ΟΛΩ0-Δ7Ε) του ΔΣ της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. με την οποία συμπληρώθηκε η 42/2022 (ΑΔΑ:6ΕΕΝΟΛΩ0-2ΞΞ) Α.Δ.Σ., προκηρύσσει φανερή προφορική μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του ΚΔΑΠ-Ν΄ της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στα όρια της Ε΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ,να είναι σε άριστη κατάσταση, να πληροί τις προδιαγραφές ίδρυσης και λειτουργίας  των ΚΔΑΠ σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, να διαθέτει υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις σε λειτουργία, εσωτερικές καλωδιώσεις τηλεφωνικής επικοινωνίας καθώς και δίκτυο ηλεκτρικής εγκατάστασης, όλοι οι χώροι να είναι απαλλαγμένοι από υγρασία να διαθέτουν επαρκή φυσικό και τεχνητό φωτισμό, εξαερισμό, επαρκή θέρμανση ,ψύξη και πυροπροστασία.

Επιτρέπεται να κατατεθούν προσφορές ακινήτων που να πληρούν τις προϋποθέσεις υπό τον όρο ότι το προσφερόμενο ακίνητο θα έχει επιφάνεια από 250 έως 350 τ.μ. και θα πληροί τους λοιπούς όρους της διακήρυξης.

Το κείμενο της διακήρυξης, στο οποίο αναφέρονται οι ειδικότεροι όροι διενέργειας του διαγωνισμού, διατίθεται στους ενδιαφερόμενους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τα γραφεία διοίκησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 164, 1ος όροφος (τηλέφωνο 2311821722), από το site της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. www.kedith.gr και από το site του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη δημοπρασία πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην παραπάνω διεύθυνση, Κωνσταντίνου Καραμανλή 164,  εντός είκοσι ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας περίληψης, προσκομίζοντας σφραγισμένο φάκελο, απευθυνόμενο στην «Επιτροπή Διαγωνισμού μίσθωσης ακινήτου».

Δείτε το πλήρες έγγραφο ΕΔΩ:    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ψ9ΑΒΟΛΩ0-ΛΤΙ