Front 3

Την Πέμπτη 14 Απριλίου, διεξήχθη η 2η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης για το 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα συντονίσει τη δράση του οργάνου. Μετά την παρουσίαση των προτεινόμενων δράσεων από τους υποψηφίους, το εκλογικό σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου εξέλεξε τους:

Πρόεδρος: Σαπουντζάκης Μάριος

Αντιπρόεδρος: Γρίβας Γεώργιος

Γραμματέας: Χελβατζόγλου Δέσποινα

Εκπρόσωπος Τύπου: Δωροδούλη Λύδια

Ταμίας: Κυζάκης Φώτιος

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, με αίσθημα ευθύνης προς το σώμα του ΔΣΝΘ αλλά και την κοινωνία στο σύνολο της, αναλαμβάνει το ρόλο της από τις 14/04 και μέχρι την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για το έτος 2023.

Κύριοι στόχοι της φετινής Διοίκησης είναι η συντονισμένη και ενεργή συμμετοχή του ΔΣΝΘ για την ενίσχυση της διάδρασής του με τους νέους και την κοινωνία, η διεξαγωγή παρεμβάσεων για κύρια ζητήματα κοινωνικής ευημερίας, η διασφάλιση καλών και εποικοδομητικών συνεργασιών, η δημιουργία νέων εκπαιδευτικών εμπειριών και ευκαιριών, ο καθορισμός πλάνου δράσεων και η αντιστοίχιση πόρων.

Ευχόμαστε τόσο στα νέα μέλη μας όσο και στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο να έχουν μια παραγωγική θητεία θέτοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των νέων ανθρώπων και της Θεσσαλονίκης.