Dem Labs 6 2
Την Τετάρτη 8/12/2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε σε συνεργασία με το United Societies of Balkans και το InfinityGreece την Ανοιχτή Συζήτηση Democracy Labs-Youth Speaks, ως πρώτο βήμα, στο πλαίσιο του προγράμματος Europe for Citizens “Communities Driving Change”.
 Democracy Labs 1 600x397   Dem Labs 5 600x397
Μέσα από τα παιχνίδια γνωριμίας, τη συζήτηση στα στρογγυλά τραπέζια και τις παρουσιάσεις των θεματικών, οι νέοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις γύρω από μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους, όπως το περιβάλλον, η εκπαίδευση, η αγορά εργασίας, τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, καθώς και η πολιτική ενεργοποίηση των νέων.
 Dem Labs 2 600x397  Dem Labs 3 600x397
Στόχος της συνάντησης είναι τα συμπεράσματα των συζητήσεων να κοινοποιηθούν, το επόμενο διάστημα, στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και παράλληλα να αξιοποιηθούν ως βάση για σημαντικές δράσεις και παρεμβάσεις στην πόλη.
 Dem Labs 4 600x397
Ακολουθείστε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης στα social media — facebook, instagram— για να έχετε άμεση ενημέρωση για τις δράσεις του.