E Kdap 2

Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας των ΚΔΑΠ, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζει τον θεσμό των e-ΚΔΑΠ, δηλαδή της διαδικτυακής κοινότητας, μέσω της οποίας ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τους ωφελούμενους των δομών μας!

Χαιρόμαστε και είμαστε υπερήφανοι που ήμασταν πρωτοπόροι μια ζωντανής, ψυχαγωγικής και επιμορφωτικής διαδικτυακής κοινότητας.

Τα e-ΚΔΑΠ επικεντρώνονται στους παρακάτω άξονες:

1. Άμεση υλοποίηση διαδικτυακών εργαστηρίων σύγχρονης τηλεκπαίδευσης σε όλους τους τομείς, στους οποίους τα παιδιά θα απασχολούνταν δια ζώσης στις δομές μας: μουσική, εικαστικά, θέατρο, πληροφορική, χορός, γυμναστική, ασκήσεις λόγου.

2. Βοήθεια στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων από τους παιδαγωγούς μας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής skype.

3. Τηλεφωνική και διαδικτυακή συμβουλευτική γραμμή υποστήριξης από την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό των δομών μας.

4. Καθημερινές αναρτήσεις για να κρατούν διαδικτυακή συντροφιά σε όλη την οικογένεια με την επιμέλεια εκπαιδευτικών πληθώρας ειδικοτήτων.

Φυσικά και τίποτε δεν υποκαθιστά την ζωντανή διαδικασία της μάθησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών, αλλά πρέπει να δίνουμε λύσεις και διεξόδους.

Καλή δύναμη σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα!

#ΜεΤηνΚΕΔΗΘ

#e_ΚΔΑΠ

#Μένουμε_Ασφαλείς

#Μένουμε_Σπίτι