Georgie Cobbs Muohbrfgeqy Unsplash 1920 2

Η ΚΕΔΗΘ καινοτομεί!!! Η ΚΕΔΗΘ σχεδιάζει νέες ψηφιακές υπηρεσίες για όλους τους δημότες!!!

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) ανταποκρινόμενη στις νέες επιταγές και προκλήσεις των καιρών και έχοντας πάντα τη διάθεση εκσυγχρονισμού, σχεδιάζει μια πρωτοποριακή παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για τους Δημότες της Θεσσαλονίκης, παιδιά και ενήλικες.

Ακολουθώντας τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που  ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει με ψηφιακά εργαλεία την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σχεδιάζουμε ένα καινοτόμο για τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρόγραμμα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης εκπαίδευση. Διατηρεί όμως στενή την επαφή εκπαιδευομένων με τους εκπαιδευτικούς και το φορέα εκπαίδευσης, όταν η δια ζώσης εκπαίδευση δεν είναι εφικτή ή παράλληλα με αυτήν.

Η ΚΕΔΗΘ σχεδιάζει τη δημιουργία νέων δωρεάν προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για ενήλικες, καθώς και νέων προγραμμάτων εξ αποστάσεως δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Η νέα υπηρεσία θα απευθύνεται στους δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης (στις 5 δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας). 

Επειδή σε κάθε νέο σχεδιασμό η γνώμη του δημότη βαραίνει σημαντικά για μας, οι απαντήσεις σας στα παρακάτω ερωτηματολόγια θα μας βοηθήσουν ώστε ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 3 λεπτά. Αφιερώστε αυτόν τον ελάχιστο χρόνο για να έχετε μια σημαντική παροχή εσείς και τα παιδιά σας!!! Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!!! 

Ιωάννα Κοσμοπούλου

Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Ερωτηματολόγιο για παιδιά: https://forms.gle/caNft5VmEQgtVqYG8 

Ερωτηματολόγιο για ενήλικες: https://forms.gle/FCR7W9qr6VKFKB2b7 

#Μένουμε_Ασφαλείς

#ΜεΤηνΚΕΔΗΘ

#ΔήμοςΘεσσαλονίκης

#ΝέεςΔράσεις