0001 2

Δελτίο Τύπου

Όσο πλησιάζουμε προς την άρση των περιοριστικών μέτρων, τόσο βλέπουμε να πληθαίνουν τα ερωτήματα αναφορικά με την επόμενη μέρα της Καραντίνας και ποιες αλλαγές θα κληθούμε να διαχειριστούμε σε αυτή τη νέα καθημερινότητα.
Έτσι, ως Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, να εκκινήσουμε μια σειρά από διαδικτυακές συζητήσεις με κεντρικό τίτλο «Η Θεσσαλονίκη Μετά την Καραντίνα».
Στα πλαίσια της θα προσπαθήσουμε μέσα από webinars και φιλοξενώντας φορείς της αυτοδιοίκησης, της ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών να ανοίξουμε τη συζήτηση για το πως θα λειτουργήσουν σημαντικοί τομείς της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μέσα, λοιπόν, στις επόμενες εβδομάδες θα οργανώσουμε συζητήσεις γύρω από τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την εργασία και μια σειρά από άλλα ζητήματα.
Η πρώτη μας συζήτηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαΐου και ώρα 8μ.μ., με κεντρικό θέμα «Ο εθελοντισμός και η νεανική ενεργοποίηση μετά την Καραντίνα».
Σε αυτή θα συμμετέχουν:
● Ο Πέτρος Λεκάκης-Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού,
● Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου-Προϊστάμενος του Τμήματος Β’ της Διεύθυνσης Νέας Γενιάς
● Ο Αντώνιος Ηλίας- Συντονιστής του OK!Thess
● Η Αργυρώ Σκίτσα- Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπές του Thess-Δίκτυο