Santospitidenexei 2

Σ’ αυτές τις στιγμές κάθε απόφαση είναι δύσκολη. Εμείς στην ΚΕΔΗΘ -με την ομόφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου-προτάξαμε τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας. Πήραμε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κάναμε ενημέρωση με κάθε τρόπο, κάναμε απολύμανση σε όλες τις δομές μας και με μεγάλη προσοχή και επιμελή και συνεχή καθαριότητα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εκ περιτροπής σε ένα όσο το δυνατόν ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον. Για τους υπόλοιπους διασφαλίστηκαν οι συνθήκες για εργασία εξ αποστάσεως με συνεχή πρόσβαση στο εργασιακό τους περιβάλλον. Γιατί είναι πολλά αυτά που “τρέχουν” και μια υπηρεσία δεν μπορεί να κατεβάσει ρολά.
Και οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις προσπέρασαν τους προσωπικούς τους φόβους και ως προς τη φυσική τους παρουσία όταν πρέπει, αλλά και είναι μόνιμα σε υπηρεσία από το σπίτι.
Θα παρατηρήσατε ότι το προσωπικό των ΚΔΑΠ μας δίνει το παρών καθημερινά από το πρωί μέχρι τη νύχτα με συνεχείς αναρτήσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου πάσης φύσεως για να προσφέρει στιγμές δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά σας, να τους δώσει αισιοδοξία και να τα βοηθήσει να μην πλήξουν.
Αξίζει τον κόπο να μπείτε στις σελίδες των ΚΔΑΠ μας στο facebook και να δείτε τη δουλειά τους:
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΠαιδιώνΑ
Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ΚΔΑΠ Κ
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών-Ν
Κδαπ ογδόντα οκτώ Κεδηθ
Κεδηθ Κδαπ Τριανδρίας
Κδαπ Μεα Δήμου Θεσσαλονίκης
Επίσης το προσωπικό του ΚΗΦΗ Δήμος Θεσσαλονίκης είναι καθημερινά στις θέσεις του και με πραγματική αυταπάρνηση παρέχει φροντίδα σε μία ευπαθή ομάδα πολιτών, σε μη αυτοεξυπηρετούμενους ηλικιωμένους που δεν έχουν κάποιον να τους φροντίσει.
Σας ευχαριστώ όλους!

Ιωάννα Κοσμοπούλου

Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Θ.