του Typography Corporate PR Conference Event Your Story 2

Με χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 28 Μαρτίου στην εκδήλωση που διοργανώνει το 1ο ΓΕΛ Κατερίνης, Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Πληροφορικής του σχολείου με θέμα: «Ευρώπη και Παραπληροφόρηση».

 

 Podcast

Κύριες θεματικές της επιμορφωτικής δράσης, από υπεύθυνο του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης, θα είναι η παραπληροφόρηση στην ΕΕ, οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί, και τα οφέλη των νέων λόγω της ευρωπαϊκής τους ιθαγένειας. Θα ακολουθήσει συζήτηση μέσα από την οποία οι μαθητές και οι μαθήτριες θα μπορέσουν να εκφράσουν τις απορίες τους για τη λειτουργία και το έργο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια, οι Junior Ambassadors του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης θα παρουσιάσουν στους συμμαθητές/τριές τους σχετικό podcast που δημιούργησαν για την παραπληροφόρηση και τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αντιμετώπισή της, καθώς και διαφάνειες παρουσίασης από την ιστοσελίδα της ΕΕ, learning-corner – How to spot and fight disinformation.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στην κοινότητα του www.mazi.eu και για τη συμμετοχή σας στην συζήτηση μπορείτε να συνδεθείτε με τον εξής  σύνδεσμο Webex όπου μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/papaeir

 

 

Απολογισμός στα social media του Κέντρου μας:

https://www.instagram.com/p/DH5j9IFNdzP/?fbclid=IwY2xjawJYlUpleHRuA2FlbQIxMAABHYit52rz5bcok6-7bKcu_8n_Thu90MD7uohqoYcBePnLPYMQP264hOqyHQ_aem_KLANDVfTjq0miTCR9hCLmg

https://business.facebook.com/EuropeDirectThessalonikiGR/posts/pfbid0vp7Ccbak4anQ62T3AMoVA45fPsoVPsfM9vwNomGjRpthakjpUpmhWgv4MmYQ7Jnsl